Sunday, November 29, 2009

akhirnyer tumpah juga..

bersaksikan pantai,
bersaksikan ombak,
bersaksikan kawan2,
akhirnyar air mataku menitis juga,
7 bln aku pendam perasaan inie..,
xsangka 27 nov yg lpas hti tibe2 meruntum sedey yg teramat..,

air mata mengalir di pipi dengan ljunyer.,


i saw him !!!
i saw him !!!



knp sedang aku bergembira bersama teman2ku,aku boleh terpandang ke jalan raya n aku terpandang 1 insan yg amat aku knl.. 'dia' ! aku kenal insan e2! Dia..! n tibe2 hati,jiwa, air mata menangis.., ='(



_._,_, even awak xnak bagi sy berhubung ngan awak sekalipun,tapi jgn la tipu sy.. terasa diri ini terlalu tertipu dengan kata2 awak...saya hampir 'jatuh' tpi saya tahu diri saya boleh kuat,tabah n sabar., e2 sebab sampai hari ini saya setia pegang janji awak pada saya + janji saya pada awak ! KESETIAAN.., i`m loyaty person! tapi awk xthu semua tue.. saya tahu saya sdg diuji ttg perasaan. oh hati, menangis la kau sepuas2nya,..




kegembiraan dipagi raya bertukar kesedihan di petang raya~~

yup saya akui hepy n hati berbunga2 sebb sekian lame xberjumpa n akhirnya berjumpa time saya melawat ur sis di rumah family awak.., makin hati saya kuat bile tgok awk! hati nie berdebar2.. siyes dye terlalu hensem dgn berbaju melayu.. tapii xsangka ptg tue saya melihat awak lagi tpi bukan dgn perasaan yg sama!. bukan perasaan dgn perasaan yg gembira !..



tapii 1 jew saya nak nyatakan kat blog nie, walau ape pown terjadi..
selagi nadi nie berdenyut,
selagi jantung nie berdengup,
selagi boleh bernafas kat dunia nie,
selagi tue saya akan terus menunggu..



i`m still waiting u, _._._,



dalam fikiran : saya xkesah org sekeliling nak ckp saya terhengeh2 kan awak, hati saya terlalu kuat untuk awak.. gambar di ats bukan lah dirancang untuk diambil .., snapped by hanis or maliyana? aku pown xthu..time bluetooth gambar dgn hanis,aku tertengok gambar tu so aku upload.., btol la sesetengah org ckp,buruk benor muke time nanges! yup aku akui aku tergolong dalam golongan " buruk " time menangis.. aku mengaku!~~




ikhlas ,
nor hamira binti yahya

8 comments:

  1. i noe u strong dear...aja2!!^_^

    ReplyDelete
  2. Urm,mmg susah..
    tok melupakan org yg kte syg..
    sgt2 susah..
    andai ada jodoh antara kamO insyallah pasti bersama..
    andai sebaliknya..pasrah je..
    mungkin ade yg lebih baek utk kamO..

    andai dia menjanjikan kebahagian kpd kamO dimase hadapan..
    tggu la selama mane pown..
    tp andai dia bkn lg seorg yg setia sepeti mana kamO setia pd dia..usah tggu die lg..

    sekali dia dh buat,mungkin dia akan ulang perbuatannya 2 lg..
    pape pown terpulang pd kamO..

    CHAIYOK!!!;)

    ReplyDelete
  3. maira, saba oke.
    bell tau,
    maira seorang yg tabah ;)
    jgn pk sangat.
    maybe his not for u n u not for him.
    akan ade owg laen kt lua sane menunggu u
    tape belum tybe masenye lagik.

    ReplyDelete
  4. true love is hard to get n hard to forget

    ReplyDelete
  5. huu. kakak. jangan la begini yerk. saba saba. hee. btw, saye ade tag ntok awak. jawab jgn tak jawab k! b strong bebeh :)))

    ReplyDelete
  6. Fuh.... macam aku boleh teka jer siapa yang dimaksudkan tu.. keh3

    ReplyDelete
  7. kalu ikut hati aku..
    aku nok je print mke surat ni..
    n see him..
    how dare mr z,make my freind like this..
    but i know..if i do that, u will be angry with me..but just one thing that i want you to know..
    i alway love u forever.

    ReplyDelete